vragen

wat is jullie retourbeleid?

Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn met De Beweegpot dan kan u uw bestelling binnen 14 dagen na levering aan ons retourneren. U meld uw retour aan via de mail onder vermelding van uw ordernummer. Let er wel op dat uw artikelen ongeopend, ongebruikt en compleet dienen te zijn. De kosten voor retournering zijn voor uw eigen rekening. 

hoe lang is jullie levertijd?

Binnen Nederland en België verzenden wij onze pakketten met PostNL. Over het algemeen hanteren zij een levertermijn van 1 werkdag. De verwerking van uw order duurt maximaal een werkdag. Over het algemeen hanteren wij dat alle orders voor 18:00u dezelfde dag verzonden worden.  

is de beweegpot geschikt voor kleuters?

De Beweegpot is zeker geschikt voor kleuters. Er zitten 56 energizers in de Beweegpot waarvan enkele ongetwijfeld iets meer uitleg nodig zullen hebben voor deze doelgroep. 

verzenden jullie ook buiten nederland en belgië?

Aangezien De Beweegpot enkel nog in het Nederlands beschikbaar is leveren wij ook enkel in de landen waar dat de voertaal is. Mocht u vanuit een ander land toch graag De Beweegpot willen bestellen, neem dan even contact met ons op. 

hoe kan ik betalen?

Wij accepteren de volgende betaalmethodes:

- Credit / Debit Cards

- PayPal

- IDEAL

hoe gaan jullie om met mijn gegevens?

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor de verwerking van uw order. Nadat u een order plaatst wordt er automatisch een account voor u gemaakt waarin u de status van uw order kan zien. Na 2 jaar zonder activiteit worden uw gegevens verwijderd.